TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

White: Overeem bújkál Dos Santos elől

2014.02.13. 20:10 td_adamrepa

ReemUFC169.jpg

Dana White legutóbbi beszólása után és a Reem arra érkezett válasza óta sem nyugodott le. A UFC-be érkezése óta végre sikerült a hollandnak a második győzelmét begyűjtenie, miután előtte két meccset is elbukott, melyeket papíron meg kellett volna nyernie, de White nem volt megelégedve győzelmével. Szerinte gyenge teljesítmény volt Frank Mir teljesen egyoldalú péppé puhítása és Reem túl biztonságosan játszott.

De White itt nem állt meg. Szerinte most Reem jó úton halad afelé, hogy ne legyen túl baráti a viszonyuk. A UFC Tonight műsorában elhangzottaknak megfelelően, White állítólag felajánlott neki egy 5 menetes meccset Brazíliában, majd egy másik, 3 meneteset Las Vegasban, de Reem mindkettőt passzolta.

"Semmit se akar Dos Santossal. Szó szerint bujkál előle. De Lesnart, aki két éve nem verekszik és a WWE-ben van, kihívta." - mondta White.

A győzelme után vakációra utazott Reem így válaszolt a White által felvetett vádakra az MMA Hour műsorban:

"Megsérültem. Valami a bordámmal nem stimmel. Először tudnom kell, hogy pontosan mi van és mennyi idő alatt jön rendbe. Meggondolatlan lenne bármilyen meccset elfogadnom, mielőtt tudnám, hogy egyáltalán mi van. Egyetlen meccstől se szeretnék visszalépni azért, mert nem vagyok rendben, főleg nem egy ennyire várttól."

A fentebbiekből úgy látszik, hogy a valóban rengeteg ember által várt meccs még megtörténhet, de egyelőre nem tudni, hogy mikor. JDS felgyógyult és úgy tűnik készen áll egy harcra, de Reemre még úgy tűnik várnunk kell.

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr535812369

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása