TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Harcosok Klubja 9. összefoglaló

2014.01.31. 17:06 td_axl

hk9_1.jpg
Már a délutáni felvezető mérkőzések kőkemény összecsapásokat hoztak, tökéletesen ráhangolták a közönséget az esti gálára. Este 7 órára megtelt az aTEREM nagycsarnoka, közel 700 ember várta hogy Kovács Bandi szpíker ringbe szólítsa a harcosokat.
Az MMA 4-es torna 66 kg-ban rendkívül pörgősre és látványosra sikerült. Tendl Péter a Militans MMA versenyzője jött, tarolt és győzött! A Thai Top -81 kg tornáját Halász Erik a Thaywondo Hungary SE versenyzője nyerte meg.
Rozor Gergő kiélezett, színvonalas muaythai küzdelemben győzte le egyhangú pontozással Urbán Pétert. Szalontai Gergő és Vidákovics Patrik vívta az est egyik legjobb mérkőzését K-1 szabályrendszerben. Elképesztő küzdelem volt, hol az egyik, hol a másik versenyző kerekedett felül. A 3. menet után a bírók extra menetet rendeltek el, aminek a végén Szalontai Gergő kezét emelték magasba.Vastapssal jutalmazta mindkét harcost a közönség.
Az est főmérkőzésén Bárdi Péter és ifj. Lévai László lépett ringbe. Mindkét nehézsúlyú harcos kiválóan felkészült a küzdelemre. Nagyon taktikusan, okosan küzdöttek, érezhető volt, hogy fejben is nagyon felkészültek a mérkőzésre. A küzdelmet végül  egyhangú pontozással Lévai László nyerte meg. 
hk9_ered.jpg
Fantasztikus este volt, köszönet a harcosoknak, edzőknek, támogatóinknak, barátainknak és a nagyszerű közönségnek, hogy ismét velünk voltak a Harcosok Klubjában. Folytatás március elsején!

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr105791782

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása