TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Madár itthon folytatja!

2014.01.15. 12:26 td_soleado

Úgy tűnik a sok kérdőjelet felváltja a pont azoknak a mondatoknak a végén, amelyek Erdei Zsolt pályafutásával kapcsolatban az elmúlt időben felmerültek. Többszörös Európa- és Világbajnok boxolónk ma délelőtt sajtótájékoztató keretében jelentette be, hogy itthon, Kecskeméten lesz pályafutása következő összecsapása, március 8.-án.

erdei_cikkbe1.jpg

 Madár majdnem egy év után tér vissza a szorítóba majd, a botrányos pontozással véget ért Denis Grachev elleni mérkőzés óta. Az eltelt időszakban többször is felröppentek pletykák lehetséges tengerentúli lehetőségekről, de különböző okokból kifolyólag ezekből egy sem valósult meg. Azonban, ahogy lenni szokott, Zsolti most sem adta fel, és Rácz Félixnek is köszönhetően itthon, hazai környezetben tér vissza.

A sajtótájékoztató Madár szavaival kezdődtek, a tőle megszokott udvariassággal megköszönte az újságíróknak, hogy megjelentek, majd elmondta, hogy feltehetően a kecskeméti lesz az utolsó mérkőzése a szorítóban, de ha ezt követően még úgy érzi van benne annyi, akkor bevállal egy utolsó utánit is. Egy igazi sportember.

A gálát a Ferobox Event rendezi, és a mérkőzés valószínűleg a WBO szervezet valamelyik övéért fog zajlani, és az MTVA M1-es csatornája élőben közvetíti majd. Az ellenfél kilétére is nemsokára fény derül majd.

  

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr15759434

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása