TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Kálucz Martin új lehetőségek kapujában

2014.01.15. 21:06 td_axl

Kálucz Martin MMA-karrierjét új menedzser irányítja, a kitűnő kapcsolatokkal rendelkező horvát Zvonimír Brala segíti pályafutását. Nem kell megijedniük a Pitbull-szurkolóknak, Martin a csapat tagja marad, s a debreceni gálákon továbbra is ketrecbe lép. Kovács Szabolcs csapatfőnök, a versenyző pályafutását elősegítendő, hozzájárult ahhoz, hogy Martin menedzselését Zvonimír Brala koordinálja. 

A 34 éves horvát menedzser nem ismeretlen az MMA világában – maga is ketrecharcos volt – több magyar fighter karrierjét is segíti, többek között Végh Attiláét és Buchinger Ivánét. 

Bralát korábban is ismertem, a nyíregyházi nehézsúlyú K-1 tornán látott küzdeni, akkor érkezett a megkeresés tőle, hogy vállaljam el a cseh Tomas Penz elleni meccset – kezdte Martin. – Az a bunyó nagyon jól sikerült, övet szereztem, így megnyílt a lehetőség a további együttműködésre. Brala munkáját az eredmények minősítik, versenyzői egymás után vesznek részt a rangos európai gálákon, de komoly amerikai kapcsolatrendszerrel is bír. Nagy lehetőség ez számomra, szeretnék élni vele. 

Martinról még a kritikusai sem állíthatják, hogy lazán venné az edzéseket, ám úgy véli, a jövőben még több munkát kell elvégeznie, ha ki akarja használni a horvát menedzser által kínált lehetőségeket. 

Az engem felkészítő szakmai stáb marad, de a versenyek mellett lehetőségem lesz külföldi edzőtáborokban is részt venni. Az ügynökség „támogatott” versenyzője leszek, ez pedig nem hátrány a karrierépítésben, rekordjavításban. Innen már rajtam múlik, hogy merre halad tovább a pályafutásom. Feszültség, félelem nincs bennem, de azt tudom, hogy most már sokkal nagyobb súlya lesz egy-egy meccsnek, nagyon oda kell figyelnem. 

Martin lehetőséget kapott arra, hogy meccselhessen a rangos cseh gálán, a Heroes Gate-n, ám éppen erre az időpontra esik a debreceni Pitbull-gála, így a cívisvárosban lép ketrecbe. Az esemény áprilisban kerül megrendezésre, a pontos időpontot később, portálunkon közöljük.

forrás: hungarianpitbullfighters.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr835760328

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása