TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Wanderlei Silva politikai pályán?

2014.01.13. 12:02 td_soleado

Wandy Manny Pacquiao és Vitalij Klitschko nyomdokaiba lépne, és az aktív pályafutás mellet/után a köz érdekeit képviselve a politikusi szakmában is kipróbálná magát a brazil Kongresszusban. Természetesen mindezt csak a Chael Sonnen elleni mérkőzés után.

wandy2.jpg

Silva a Brazil Szociáldemokrata Párt színeiben indulna az október 5.-én esedékes választásokon, és elegendő szavazat esetén 2015. január 1.-től indulna a 4 évre szóló mandátuma.

 Jövőbeli terveiről a következőképp nyilatkozott:

 „Rájöttem, hogy sok érdekes dolog van még, amit elérhetek, és ha minden jól megy, sikerül is. Kijövök a TUF házból, padlóra küldöm Sonnent, és megkezdem a kampányom. Ezek a korrupt politikusok nem lophatnak tovább tőlünk. Ennek a generációnak le kell mondania és börtönben a helyük. A jó emberek ideje következik, tennünk kell valamit.”

Nem Silva lenne az egyetlen profi sportoló, aki idén a politikai pályával kacérkodna Brazíliában, a boxoló Acelino Freitas és a világklasszis focista, Romario is képviselné a brazil nép érdekeit.

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr215755237

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása