TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Pumukli vs Rumble Johnsont akar a WSOF

2014.01.07. 22:00 td_axl

sefo.JPG

A World Series of Fighting szervezet nem aprózza el a 2014-es évnyitást. Ray Sefo szervezete szeretne nagyot virítani ebben az évben, és ha már az UFC-vel egész jó kapcsolatot ápolnak, akkor gondolják, hogy a többi szervezet hátán rántanák fel magukat. Mert azt egyelőre meg kell hagyni, hogy a Bellator MMA mögött foglalnak helyet a képzeletbeli rangsorban, sokan még az Invicta Fc női különítményét is eléjük sorolják. Ez azért túlzás, tekintve, hogy az említett pozitív UFC kapcsolat miatt egyre komolyabb neveket szívnak fel a nagy testvértől: Fitch, Okami és Palhares is érkezett az elmúlt hónapokban, Spong pedig itt nyitogatja MMA-szárnyait.  

Szóval Sefo csapat még távol van a PPV-gáláktól, intő jel volt a Bellator MMA próbálkozása is, de miért ne tudna két szervezet összerakni együtt egy bomba gálát és nagyot kaszálni? Ez legalábbis a WSOF ötlete, 10 meccs, a két szervezet legjobbjai feszülnének össze egy este alatt. Már ki is találták, hogy kit-kivel kéne összeengedni, alább a lista.

  • Tyrone Spong vs. Quinton Jackson
  • Anthony Johnson vs. Attila Vegh
  • Andrei Arlovski vs. Vitaly Minakov
  • Marlon Moraes vs. Eduardo Dantas
  • Yushin Okami vs. Alexander Shlemenko
  • Rousimar Palhares vs. Douglas Lima
  • Justin Gaethje vs. Eddie Alvarez (or Michael Chandler)
  • Georgi Karakhanyan vs. Daniel Straus
  • Jon Fitch vs. Rick Hawn
  • David Branch vs. Brett Cooper

Ez szerint a Bellator MMA félnehézsúlyú bajnok Pumukli ellenfele Anthony Rumble Johnson lenne, aki az UFC-t is megjárta, súlyproblémái miatt repült onnan, hogy váltóból a nehézsúlyba érkezve, legutóbb Arlovski ellen. Rumble dörzsölt róka, ha valaha összejön ez a párosítás, Pumukli eddigi legerősebb ellenfelével találkozna. Noha a WSOF minden Bellator bajnokot megjelölt a listán, az látszik, hogy maguknak kedveznének a párosításokkal, de ez csak szubjektív vélemény. A Spong vs Rampage külön unikum lenne, ahol Jackson már igazán nem pofázhatna, hogy nem kap egy bevállalós állóbunyóst, Spong köszönné is, ha állva maradnának. 

Ha ebbe az ajánlott párosításba nem is megy bele a Bellator, de elgondolkodnék a helyükben egy ilyen buliról, mellyel megoszthatnák a kockázatát egy PPV gálának és kipróbálhatnák végre magukat ebben a mélyvízben is. Persze presztízsveszélyeket is rejt a buli, de végre létrejöhetne a korábban álmodott Pride Fc vs UFC, vagy Strikeforce vs UFC versengés szomorú pótlása.

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr255745398

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tar Miki 2014.01.07. 22:24:25

A Bellator egy kalap szar!!!Be vannak szarva egy bősi gyerektől,mert érzik,hogy ez a ,,gyerek,, megszopassa az összes szarházit,akiket annyira istápolnak!Az ilyen ,,öszehozom,, akciók,mint ez is csak kibúvók!SZARHÁZI KUTYÁK!War Attila!

metadata 2014.01.08. 07:54:48

Hihetetlen jó érzés újra és újra rádöbbeni, hogy Attila a bajnok a Bellatornál. Lassan 1 éve de még nem sikerült hozzászoknom. Köszönöm ezt, és boldog névnapot druszám!
süti beállítások módosítása