TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Anderson Silva vissza akar térni

2014.01.06. 19:46 td_axl

anderson.jpg

Alig egy hete történt, hogy Anderson Silva az UFC 168 főmérkőzésén brutális lábtörést szenvedett Chris Weidman ellen. A fizikai fájdalom mellett egy ilyen sérülés komoly pszichés megterhelést is jelent, de a közösségi média éveiben persze azonnal tudni akarjuk, hogy Anderson hogy képzeli el a jövőjét. A műtétje ugyanis sikeres volt, platinával a lábában 3-6 hónap a felgyógyulás, aztán rehabilitáció, finom edzések, felkészülések stb., szóval óvatos becslések szerint 1-1,5 év, mire visszaérhet a volt középsúlyú bajnok. Már ha visszatér ugye, ennyi idősen, a 2013-as év két komoly upset eredményét produkálva.

Pedro Rizzo, Anderson edzője szerint a brazil kiválóság ugyan maga alatt volt a küzdelem utáni két napban, de mindjárt a kórházban, műtétjét követően kijelentette neki, hogy vissza fog térni, ez nem kérdés számára. Rizzo szerint Anderson bomba formában volt, a Szentestét is a teremben töltötték. Készültek arra, hogy Weidman erősen kezd majd, kihasználva Anderson bealvós első meneteit, de mindez már mit sem számít. Rizzo is okozott egyszer egy ilyen lábtörést Belgiumban, tudja milyen érzés ez, Weidman számára szerinte ez nem győzelem, hanem baleset. Baleset, amiből fel kell épülni, Anderson pedig mindent megtesz ezért. De a régi Silva fog visszatérni? Vagy keresi majd önmagát, ahogy Mir tette motorbalesetét követően, nem bízva testében, ami egyszer már elárulta őt a ketrecben.

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr555740180

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása