TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Brock Lesnar visszatér az UFC-be?

2013.12.27. 16:06 td_axl

Hányszor is hallottunk már ilyen pletykát? Túl sokszor ahhoz, hogy elhiggyük, tudom. Na de, kezdjük az elején.

lesnar_1.jpg

Brock Lesnar az UFC aranytojást tojó kakasa volt, igen, groteszk kép, amennyire Lesnar nehézsúlyú címmeccshez jutása is az volt. Frank Mir ellen UFC-kezdésként lábfeszítéssel mindjárt ki is kapott 2008 februárjában, majd a Pride Fc-t is megjárt, akkoriban már inkább pókerezgető, de korábban kőkemény Heath Herring ellen győznie sikerült. Ez elég volt egy Randy Couture elleni címmeccshez, amit hozott is. A PPV eladások meg szárnyaltak, a WWE népes rajongói táborából átrántott nézők mellett az MMA-rajongói bázis egy része benne látta az UFC régóta döglődő nehézsúlyának következő nagy királyát. Mindezt annak ellenére, hogy Lesnar egyértelműen szenvedett a birkózáson kívüli küzdősport alapok hiányától, de a súlycsoport akkori vizein egy kis Fertitta és White hátszéllel bajnok lett. 

A PPV eladás a lényeg a történetben, még GSP-t is túlszárnyalva a szervezet legnagyobb nézettségű gáláit lehetett eladni a nevével, melybe még a Velasquez elleni vereség sem rondított bele. Aztán súlyos betegségei és az Overeem elleni vereség hatására Lesnar visszatért pankrátorkodni, melyről korábban azt nyilatkozta, hogy életében soha nem kívánja átélni az ottani élményeket ismét. A pénz persze hangosabban beszélt a WWE felől, most pedig könnyen lehet az UFC-nél húzzák meg a money-kürtöt, mert 2014-ben komoly gondjai lehetnek a szervezetnek PPV eladások terén.

Georges St-Pierre ugyanis vagy okosan, vagy talán démonjaival nem bírva egy kis szünetet kért magának, ideiglenesen vagy talán örökre visszavonult. Anderson SIlva a Weidman elleni második mérkőzést követően, a végeredménytől függetlenül szintén visszavonulhat, ne zavarjon meg senkit a 10 meccses, nemrégiben aláírt UFC-szerződés. Aztán Velasquez közel fél évre kidőlt vállsérülése miatt, ahogy Pettis sem fog a bajnokok közül valószínűleg 2014-ben küzdeni. Az utóbbi két harcos ráadásul nem is tudott komolyabb nézettséget generálni, hiába az öv a derekukon. Jon Jones marad az aranyifjú a szervezetnél, akit legalább annyian utálnak, mint szeretnek, de igazából mindegy is, ki ezért, ki azért nézi a meccseit. Ezt tudja a félnehézsúlyú bajnok is, érzi fontosodó szerepét és kezd variálni az utóbbi időben, ami annyira nem bejövős Dana-éknak.

Szóval Lesnar visszatérése enyhén szólva kapóra jönne az UFC-nek, véletlen vagy sem, hétvégén a helyszínen tekinti meg az UFC 168: Weidman vs Silva 2 gálát, majd dumálni fog Dana White-al. Erről sejtelmes mosollyal persze nem tud semmit a kopasz főnök, na meg persze mondhatod, hogy dumáltak már ezek korábban visszatérésről, most azonban talán a zsetonszám is nagyobb White asztalán. Lehet, hogy csak találgatok itt, lehet, hogy Lesnar-nak esze ágában sincs visszatérni, de az is lehet, hogy volt ideje pihenni, az edzéseken meg már enged fejre is ütni magának...

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr265712086

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása