TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Shogun: nem megyek sehova

2013.12.26. 18:02 td_adamrepa

ShogunFB.jpg

Mauricio Rua a UFC Fight Night 33 után - ahol James Te Huna-t nagyon csúnyán kiütötte - megbeszélte az esetleges súlykategória-váltás kérdését csapatával. A téma többször is előkerült az utóbbi időben, ezért Shogun jobbnak látta alaposan körbejárni a dolgot és arra jutottak, hogy nem megy sehova, mert a 185lbs (~84kg) fizikailag lehetetlen számára.

"A félnehéz a legkeményebb súlycsoport. Két világbajnoki címet is nyertem ebben a kategóriában, szóval már megszoktam. Az álmom, hogy megint bajnok legyek, de egyelőre csak a következő meccsem foglalkoztat és nem gondolok az övre."

Rua megerősítette, hogy Demian Maia termében folytatja ezután is felkészülését következő meccsére, mely lehet, hogy Antonio Rogerio Nogueira ellen lesz.

"Lehet, hogy a következő harcom Minotouro ellen lesz. Nagyszerűen teljesített mostanában, szóval megtörténhet, hogy ő lesz a következő." - mondta.

Shogun szénája az Alexander Gustafsson és Chael Sonnen elleni vereségek után kezdett kissé rosszul állni a UFC-nél, de úgy gondolja Te Huna stílusa tökéletes párosítás volt:

"Nem volt könnyű, de a küzdelem sokkal dinamikusabb volt, ami jó, mert ilyen a stílusom és ez az, amit szeretek csinálni. Nem a kiütésre várva harcolok, de a kis kesztyűk miatt megtörténhet bármikor, hogy valakit egyetlen ütéssel kiütnek. Szerencsére nekem volt pár első menetes KO győzelmem a pályafutásom során és én mindig erre megyek."

Shogun.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr775708932

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása