TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Buchinger Iván: Mindent megteszek a cím elnyeréséért

2013.12.23. 16:39 td_axl

buki_1.jpg

Október elején Londonban Buchinger Buki Iván a Cage Warriors 60 gála keretén belül indult a szervezet könnyűsúlyú címéért. A trónért négyes tornát írtak ki, melynek résztvevői Buki mellett Jason Ball, Stevie Ray és Mick Sinclair voltak. Iván a tornát a helyi kedvenc Sinclair ellen kezdte, melyet meg is nyert, de bordasérülése miatt nem tudta folytatni az estét, melyet végül Stevie Ray nyert meg. 

Adott volt Ray számára az első címvédés ki ellen lesz, a Cage Warriors is támogatta Buki kihívói státuszát, szóval december 31-én Dublinban Iván megmérkőzhet a szervezet könnyűsúlyú övéért, ezzel pedig karrierje egyik legnagyobb lehetősége előtt áll. Sok sikert kívánunk mindehhez! Buchinger gondolatai a mérkőzés előtt:

A felkészülésem nagyon jól sikerült, nem volt semmi hátráltató tényező és betegség sem, de a bordám sajnos még nem jött rendbe 100%-ra. Dublinba december 29-én repülünk ki, maga a meccs december 31-én lesz, szerintem helyi idő szerint 23:00 körül meccselek majd. Mindent megteszek, hogy megnyerjem a mérkőzést és az övet, feledtetni szeretném a pontosan egy évvel ezelőtti Conor McGregor elleni vereséget.

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr305705574

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása