TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Zathureczky Zsolt: A körülmények változtak, a kitartás töretlen

2013.12.18. 21:00 td_soleado

Éveken át a hazai MMA sport egyik legfoglalkoztatottabb versenyzője volt, fiatal kora ellenére is. Komoly gálát el sem lehetett képzelni a neve nélkül, mostanában azonban kevesebbet hallani róla, és ugyan sok minden változott körülötte, azonban kitartása és szenvedélye a sport iránt töretlen. De vajon hova tűnt Zathureczky Zsolt? 

528879_526870084014010_750357797_n.jpg

„Hova tűntem? Igazából sehova. Folyamatosan edzésben vagyok, mindig készen az adódó lehetőségekre. Romániában volt az utolsó meccsem, és a következő is ott van lekötve februárra, illetve, ha találnak nekem ellenfelet, akkor szó van róla, hogy most december 20.-án is bunyózok egyet, habár erre most elég kicsi a valószínűség, de ebben a sportban elég gyorsan tudnak változni a dolgok”

Ha összejönne a mérkőzés, akkor Zsolt a Romanian Xtreme Fighting 09 néven futó gálára lenne a héten hivatalos, de a februári összecsapás is szintén náluk van lekötve. A sorozat szervezői az első ilyen néven futó gálájukat 2011-ben rendezték, idén azonban futószalagon zajlak a meccsek, a szeptemberi gála után most, december elején is lezajlott egy, illetve a soron következő pedig a héten lesz.

A népszerűségét mutatja, hogy a román küzdősport csatorna, a Gsp Tv megközelítőleg 15 ezres nézőszámmal zárta az általa közvetített RXF gálákat. Zsolt elmondta, hogy most nincs konkrét edző, aki felkészülését irányítaná, maga állítja össze a heti edzésterveket, és ennek megfelelően látogatja a csapatokat és edzőtermeket.

 „Van, hogy naponta több helyen is edzek, attól függően, hogy mi az aktuális program, erőnlét vagy technika esetleg. Mindkettőhöz minőségi edzőpartnereim vannak. Hiszek abban, hogy csak összefogással lehet előrejutni, még akkor is, ha az nehezen megy, én azon vagyok, hogy kölcsönös segítség mellett vigyük előre egymást, hisz a célja mindenkinek az, hogy sikeres legyen ebben a sportban. Sokat köszönhetek például a Sztraka Mihály vezette Carlson Gracie csapatnak, ahol szintén remek partnerekkel és jó körülmények közt tudok készülni, emellett a Spartacus birkózó teremben és a Sunrise Crossfit Arénában is rengeteget fejlődök. Szeretném még a szponzoraimat is megemlíteni, akik szintén sokat segítenek, az Elit Security Group és a Blue Team Security. Köszönöm nekik!”

Azt gondolom, ez a hozzáállás követendő példa lehetne, hisz rengeteg a tehetséges fiatal versenyzőnk, és amellett remek edzőkben sem szűkölködünk hazánkban.

Zsoltnak eredményes 2014-es évet kívánunk, és természetesen minden eredményéről beszámolunk majd!

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr665695534

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

james80 (törölt) 2013.12.18. 21:53:18

Azt lehet tudni, miért nem hagyta ott a régi csapatát?
süti beállítások módosítása