TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Shooto 45: egy nő, egy férfi

2013.12.18. 15:02 td_adamrepa

Shooto_Brazil_45-manvswoman.jpg

Nem vicc. A Brazil Shooto érdekes lépésre szánta el magát. A sport történetében először fog egy nő egy férfi ellen harcolni (a Fallon Fox-os vicceket most tegyük félre kicsit). Két nap múlva Emerson Falcao találkozik Juliana Velasquez-vel. Speciális szabályokról nincs szó egyelőre, de a reklámozás ezerrel megy.

Falcao a Nova Uniao-nál edz, ahol Aldo (Penn is itt készül következő meccsére), míg a judo háttérrel rendelkező hölgy Nogék csapatát erősíti. Juliana Velasquez elmondása szerint az ötlet a Shooto elnökétől, Andre Pederneiras-tól származik, aki Nogéktól egy lányt kért. Minotauroék úgy gondolták, hogy Velasquez készen áll, ezért ő belement és elfogadta az ajánlatot.

"A legjobbat várom. nagyon is fel vagyok készülve a győzelemre. Hozzá vagyok szokva, mert minden nap férfiakkal edzek. Profi judo-s vagyok és tudom milyen a versenytől elszállt adrenalin, tudom kezelni ezt." - mondta Velasquez

Úgy tűnik a Shooto készen áll mindenre, bármilyen kritikákat is kapjon...

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr635697755

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

metadata 2013.12.19. 08:21:12

Ezt nem kellene. Még ha a hölgy helyt is áll, esetleg nyer akkor is játék a tűzzel. Nagyon olcsó húzásnak tartom, és el nem tudom képzelni hogy Falcao-t mi motiválja (pénzen kívül).
süti beállítások módosítása