TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Fallon Fox, avagy srácból hölgy, majd MMA bunyós

2013.03.19. 21:01 td_axl

fallon-fox.jpg

Fallon Fox-ról normál esetben nem sok szót ejtene a szakmai sajtó. Átlagos képességű harcos, címek és komolyabb balhék nélkül. Mérlege ugyan nem mondható rossznak, kezdés gyanánt egy 5-0-s mutató áll a neve mellett. Ami miatt azonban most a középpontba került az pedig nem más, minthogy Boyd Burkin néven látta meg a napvilágot. Nem, nem az, amire először gondolsz. Nem (csak) nevet változtatott, hanem nemet is. Ezt azonban Fox/Burkin „kisasszony” elfelejtette bejelenteni. A bili most borult ki, mikor egy tornához versenyzői engedélyt próbált beszerezni az Atlétikai Bizottságtól.

559737_439767236099333_1915128432_n.jpg

Fox azzal próbált mentegetőzni, hogy az első meccse előtt 2 évvel már megtörtént a műtét, és átesett minden szükséges beavatkozáson és kezelésen, ami ahhoz volt szükséges, hogy 100 %-ban nővé váljon. A sokat megélt Atlétikai Bizottságnál az okoz most a legnagyobb gondot, hogy erre az esetre nincs kidolgozott eljárásuk, aminek következtében eltilthatnák, vagy akár versenyzési engedéllyel elláthatnák őt.Legfőbb ellenérvük, amire támaszkodni tudnak, az eltérő csontozat, ami Fox-nál eredendően jóval erősebb, mint egy hölgyél, valamint a veleszületett biológiai eltérések, amelyek semmilyen beavatkozással nem változtathatók meg.

 A sztori tehát nem kis fejtőrést okoz most a bizottságban ülőknek, és azoknak a szakértőknek, akiket az ügy kivizsgálására felkértek. Kíváncsian várjuk a fejleményeket. Ennek tükrében azért érdemes lenne komolyabban átvizsgálni Cris „Cyborg” Santos-t is.

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr625149122

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása