TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Cain Velasquezt megműtötték

2013.12.14. 20:46 td_titusz

Sajnos beigazolódott az, amit az utóbbi időben sokszor lehetett hallani. Az UFC nehézsúlyú mezőnyének jelenlegi királya, Cain Velasqueznek valóban komolyan megsérült a válla a Junior Dos Santos elleni mérkőzés során. Sokan bíztak benne, hogy rehabilitációval helyre jön a dolog, azonban sajnos műtétre volt szükség. Jó hír, hogy a beavatkozás tökéletesen sikerült, azonban a bajnok várhatóan közel fél évig lábadozásra van ítélve, így 2014 közel felét tölti távol az Oktagontól. Cain egy képet is postolt Instagramjára, amin láthatóan tényleg jól van, nem viselte meg komolyabban a műtét.

cain-velasquez-shoulder-surgery.jpg

Szívből remélem, hogy műtét utáni visszatérése nem úgy alakul, mint legutóbb, amikor közel egy éves kihagyás után, első címvédésén 64 másodperc alatt kapitulált a brazil ütőgép, Dos Santosnak.

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr445690791

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása