TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Harc határok nélkül – Külföldi tervekről Sárközi Robival

2013.12.11. 19:55 td_soleado

Számomra már kezd megszokott dologgá válni, hogy ha Sárközi Robival összefutok, akkor mindig be tud számolni valami aktuális újdonságról, ami épp a karrierjével vagy a Sárközi MMA Teammel kapcsolatos. Legutóbb, szombaton sem volt ez másként.

smt.jpg

 

Eredetileg úgy terveztem, hogy Robival december 6.-án találkozok, mégpedig Pozsonyban, ahol a Fight Explosion gálán küzdött volna a szlovák Kamil Cibinski ellen, ami egyben címmeccsnek volt kiírva. A mérkőzést azonban Robinak egy bokasérülés miatt le kellett mondania.

pozsony_plakat.jpg

Sikerekről azonban az elmaradt mérkőzés ellenére is tudott mesélni, mert épp egy skandináviai túráról tért vissza, Norvégiát és Dániát érintve, ahol egy, a nevét viselő – egyedileg gyártott eszközökkel végzett - edzésrendszer „alapjait” tették le, melyről rövidesen promóciós anyag is készül, videó formájában.

A végére maradt talán a legfontosabb hír: célegyesben vannak a tárgyalások egy január vége fele esedékes külföldi mérkőzéssel kapcsolatban, melyet Kínában rendeznének, természetesen MMA szabályrendszerben.

 „A megkeresés komolynak tűnik. A mérkőzésen felül további együttműködésről is szó esett. A magam részéről egyelőre 3-4 mérkőzéssel számolnék, közben pedig folyamatosan lehetőséget szeretnék biztosítani tanítványaink, és hazai harcosok számára a kinti bemutatkozásra.”

Bízzunk benne, hogy valóban beindul, és sikeres lesz a skandináv és az ázsiai vonal kiépítése, mellyel újabb lehetőségek nyílnának hosszútávon a hazai harcosok előtt. Minden apró fejleményről természetesen beszámolunk majd.

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr485683546

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása