TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Elhunyt Shane Del Rosario

2013.12.10. 14:52 td_adamrepa

shane-del-rosario.jpg

November végén adtunk hírt róla oldalunkon - Shane Del Rosario-t saját házából szállították kórházba, szívleállás miatt. Sokan a felröppent pletykákat, téves információkat alapul véve már akkor kikiáltották halálát, kissé elsietett, ízléstelen módon. Az állapota súlyosságából sajnos azonban következtetni lehetett rá, hogy az esélyei valóban nagyon kicsik, és valószínűleg be fog következni az elkerülhetetlen.

Shane Del Rosario a tegnapi nap folyamán, két hét küzdelem után, életének 30. évében elhunyt. Menedzsere elmondása szerint az orvosok egy veleszületett szívproblémát azonosítottak, ami a szívleállás bekövetkezéséhez vezető állapotot előidézte.

A UFC közleményt bocsájtott ki, melyben őszinte részvétüket fejezték ki a tragikusan, fiatalon elhunyt harcos családja felé.

Del Rosario azután került kapcsolatba az MMA-vel, miután a kaliforniai Irvine egyetemen lediplomázott pszichológiából, de egy ideig kickboxolt is. A 2006-os MMA bemutatkozása után 11 meccset nyert zsinórban, méghozzá nem is akárhogy: mindegyiket befejezte. Legnagyobb győzelmét Lavar Johnson, mára egykori UFC nehézsúlyú ellen aratta, amikor is az első menetben subolta a Strikeforce: Fedor vs. Silva gálán.

Két hónappal azonban győzelme után, mikor egy piros lámpánál megállt, egy részeg sofőr hátulról autójának ütközött, ezzel megváltoztatva Del Rosario életét és profi pályafutását. Több, mint egy év kihagyásra kényszerült súlyos hátsérülései miatt, de visszatérése után igazából már nem volt teljesen az a harcos, mint előtte. Először a UFC 146 gálán, Stipe Miocic ellen veszített, majd Pat Barry a decemberi TUF 16 finálé tornán ütötte ki. Legutóbb a UFC 168-ra lett volna hivatalos, de egy bordasérülés miatt vissza kellett lépnie.

Pár hétre rá bekövetkezett a tragikus szívleállás és két hét után, mivel az agyi aktivitás soha nem állt vissza, Del Rosario-t lekapcsolták az őt vegetatív állapotban, "életben" tartó gépekről.

Nyugodj békében harcos!

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr275684129

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

twollah / bRoKEn hOPe, sUppLeX · http://freewaresoftwarenews.blogspot.com/ 2013.12.11. 15:38:52

Az ilyen hirek olvasasa kozben dobben ra az ember, hogy mennyire serulekeny.
süti beállítások módosítása