TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Magyar középmezőny a Sambo Világbajnokságon

2013.12.04. 10:24 td_axl

A Szentpéterváron megrendezett viadalon 72 ország 515 versenyzője vett részt. Magyarországot Forgó Fruzsina képviselte 64kg női sport sambo küzdelemben, melyben 14 sportoló nevezett.

sambo_2.jpg

Sok meglepetést, kemény harcokat es olykor sérüléseket is láthattunk minden súlycsoportban. Nagy öröm volt látni, hogy több nem kifejezetten sambo nemzet kezd felzárkózni a nagyok közé. (Finnország, Venezuela, Japán, Izrael) A szervezők kitettek magukért, maga Putyin elnök nyitotta meg a rendezvényt. Fruzsi a kategóriában egyből az izraeli egykori judo klasszis, Alice Schlessingerrel találkozott, de kiütközött a rutin különbség közöttük! Az izraeli lány a döntőig menetelt, amit megnyert az orosz háromszoros világbajnok Olga Medvedeva ellen. Fruzsina így a vigaszágon folytathatta, ahol sajnos a finn Johanna Ylinen szoros csatában állította meg. Kis rutinszerzés után meghatározó szereplője lehet a súlycsoportnak, hiszen rendkívül szorgalmas. Érdekesség, hogy a finn versenyző a 3. helyért 2 perces technikai győzelmet aratott a kazahok veteránja Raissa Bailyeva felett. Felmértük, hová kell fejlődni az éremhez jutásért, de a mezőny egyik legfiatalabb tagjaként bizonyított! Idővel utolérhetők ezek a klasszisok. Következő nagyobb megmérettetés az Európa bajnokság májusban.

A kiutazott különítmény köszöni az önzetlen segítséget Regős Péternek és a Re-ad Kft-nek! 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr695675157

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása