TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TUF 18 Final: Maynard vs Diaz 3 mérlegelés

2013.11.30. 15:05 td_axl

tuf18weighin.jpg

Hétvégén érkezik a TUF 18 zárásaként a finálé. Egy ideje már nem a csapatkapitányok küzdelmével fémjelzik az ilyen szezonzáró rendezvényeket, szóval Rousey és Tate küzdelem helyett Maynard és Lil' Diaz ütköznek egymással. Ráadásul harmadjára, szerintem pedig utoljára. Először a TUF 5 elődöntőjében Nate legyőzte Grayt, majd pedig az UFC Fight Night 20 során megosztott pontozással maradt alul a kisebbik Diaz ellenfelével szemben. Igaz, azt a bunyót sokan Maynard vereségeként kezelik, melyet a Fight Metric adatok is alátámasztanak. Szóval elsősorban Gray számára becsületbeli ügy a holnapi bunyó.

Viszont ha arra gondolok, hogy Guida ellenében még vissza akart vonulni, akkor biztos, hogy nem segített mentális állapotán a TJ Grant elleni TKO vereség legutóbb. Amire pedig szüksége lesz, hogy fejben nagyon ott legyen és hozza a Diaz-gyógyszert: ha álla akar öklözni, akkor sok lábmunka és elmozgás. Ezt viszont nem tudja Gray, szóval ha a helyében lennék, akkor a jó öreg birkózást húznám a tarsolyból, ezzel kihúzva Diaz BJJ-méregfogát. Mert azt láttuk korábban, hogy a Diaz féle boksz és BJJ mennyire is hatékony tud lenni egy csomagban, csak volt egy Condit nevű srác, aki a nagyobbik Diaz tesó ellen megmutatta a receptet...

De ha már TUF döntő jön, essék pár szó az indulókról is. Julinna Pena és Jessica Rakoczy párosítás közül kerül ki az UFC történetének első női TUF nyertese. Igen, a Rakoczy név lehet, hogy ismerősen hangzik, biztosan van magyar gyökér a családfában, de a fáma nem szól arról, hogy ki-hogyan-hol-mikor. Ráadásul Jessicat senki nem várta a döntőbe. 36 évesen ugyan egészen pofás profi-box mérlege van, de későn váltott MMA-ra és hát földön Pena ellen lesznek gondjai.Ezt tudja Julianna is, aki meg ahol tudja, ekézi Rouseyt, tette a showban és teszi azóta is, pénzes jövőbeli meccsekre hajazva.  

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr375668744

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása