TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

KSW 25: Khalidov vs Sakurai 2

2013.11.28. 20:59 td_adamrepa

KSW25.PNG

December 7-én jön a KSW 25 Lengyelországban, melynek főmérkőzésén Mamed Khalidov és Ryuta Sakurai ismét találkoznak. Lesz még egy címmeccs 77kg-os súlykategóriában Aslambek Saidov és Daniel Acacio között, de feltűnik majd az igen furcsa, színes egyéniségű amerikai harcos is, a 10th planet bjj-t reprezentáló Matt Horwich és Oli Thompson is, a 120kg-os kategóriában. Ők már egyszer találkoztak volna, még a KSW 24-en, de akkor ellenfele sérülés miatt le kellett mondja a meccset. Még korábban a KSW 22 gálán is láthatták már Thompsont, igaz, akkor nem járt sok sikerrel. A sportot szorosabban követők egyébként korábban már két UFC gálán is kiszúrhatták (ez a UFC on FX 2 - Alves vs. Kampmann és a UFC on Fox 4 - Shogun vs. Vera volt).

Horwich látható volt már pár UFC gálán is, de nemzetközi körökben sem ismeretlen. Küzdött már az angliai BAMMA gálák egyikén, a KSW-ben pedig már háromszor is (KSW 17, 19, 21). Győzelmeinek 71%-a végződött submissionnel.

A 33 éves Khalidovról sokan gondolják úgy, hogy egy nagyobb szervezetnél is megállná a helyét, de állítólag korábban kikosarazta a UFC-t, mert a KSW a pletykák szerint legalább kétszer annyit fizet neki. Khalidov mérlege egyébként alátámasztani látszik a feltételezést - jelenleg utóbbi hét meccsén veretlen, sőt, mind a hetet be is fejezte (1 KO, 1 TKO, 5 sub). Trófeái közé tartoznak eddig többek között Igor Pokrajac, Jorge Santiago, James Irvin, Matt Lindland, Jesse Taylor (akit annak idején kidobtak a TUF-ből), Kendall Grove, Melvin Manhoef.

Az alábbiakban a gála trailerét tekinthetitek meg, a hivatalos stream pedig a www.kswtv.com címen lesz elérhető.

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr525665878

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása