TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Jones: 30-on túl már nem akarok bunyózni

2013.11.26. 20:40 td_hriczuakos

Reigning-UFC-Champ-Jon-Jones-Goes-Off-on-Twitter-908-2.jpg

A regnáló UFC félnehézsúlyú bajnok, Jon Jones a napokban adott egy interjút az MMAJunkie-nak, melyből kiderül, hogy miért is szeretne 30 évesen visszavonulni a sportágtól:

„Nem akarok olyan lenni, mint azok a harcosok, akik akkor is elvállalnak egy meccset, amikor tudják, hogy jócskán túllépték már a fénykorukat. Azt szeretném, ha az örökségemet tisztelnék, éppen ezért a csúcson akarom abbahagyni. Ezt pedig nem azért mondom, mert több pénzt szeretnék. Jelen pillanatban, olyan anyagi hátérrel rendelkezem, amelyről azelőtt álmodni sem mertem volna, így akár most is visszavonulhatnék. Az MMA miatt rengeteg ajtó kitárult előttem, és úgy gondolom, elég sok lehetőség van odakint. Nekem ez szórakozás. Még van bennem egy kis bizonyítási vágy, de már így is eleget bizonyítottam, és nincs szükségem arra, hogy 30 éves korom után is ezt csináljam.”

Jones legközelebb jövőre lép a ketrecbe, ahol is Glover Teixeira várja majd. Egy győzelem esetén marad a kérdés, hogy ki lesz a következő kihívója? Gustafsson Londonban megy majd Jimi Manuwa ellen, és egy győzelemmel Alexander nyomban kapná a visszavágó lehetőségét. Amúgy meg már Jones számára sem maradt sok opció, ha elfogynak körülette a kihívók, lehet, hogy összehoznak neki egy Velasquez elleni szupermeccset, melyről már rebesgettek a szervezet háza táján.

H.Ákos

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr735657890

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása