TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Kálucz Martinnak ma este 'fullba kell nyomnia a brutált

2013.11.23. 12:45 td_axl

kalucz_2.jpg

Penz vs Kálucz mérlegelés

A bécsi bunyó helyett mégis a korábbi forgatókönyv szerint küzd hétvégén Kálucz Martin. A debreceni bunyós a csehországi Liberecben a bivalyerős Tomas Penz-cel ellen húz kesztyűt, a harc 85 kilogrammos súlycsoportban kerül megrendezésre. Martin a lemondott csehországi küzdelem helyett már a bécsi, Markus „Mafia” Di Gallo elleni bunyót tervezgette, de másként alakultak a dolgok, a cseh Penz meggyógyult, s bevállalta a versenyzőnk elleni összecsapást. A Pitbull-fighter pedig úgy döntött, összecsap a cseh sráccal.

Életem eddigi legnehezebb összecsapására készülök – érzékeltette a derbi súlyát Martin. – Minden tudásomra szükség lesz, ha helyt akarok állni. Valószínű, hogy a bivalyerős Penz 90 kilóról fogyaszt, túl kell élnem az első menetet, az idő nekem dolgozik, bízom a kondimban. Tudom, földre nem szabad vele lemennem, állásból akarom elkapni. 

hungarianpitbullfighters.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr305651059

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása