TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Vendetta 8: Magyar főszereplőkkel Bécsben

2013.11.22. 11:27 td_soleado

vendetta.jpg

Ismét mozgalmas hétvégéje lesz a magyar harcosoknak a nemzetközi porondon, miután a Bécsben lebonyolításra kerülő Vendetta 8 gála programjában szereplő 15 mérkőzés gerincét a magyar különítmény adja majd. A mieink box, K-1 és MMA szabályrendszerekben küzdenek majd. Nem véletlen, hogy ekkora volt az érdeklődés a szervezők részéről a haza versenyzők iránt, a sorozat korábbi gáláin többek közt Soltész László, Kircsák Zalán és a győri Krafcsik Krisztián is megfordult már. 

Az mieink részéről Dietz Gusztáv gondolatai a holnapi gáláról:

A legmélyebb tiszteletünk a Totaldamage olvasóinak, a magyar szurkolótábornak!

Ezen a hétvégén Bécsbe, a Vendetta 8 gálára kaptunk meghívást. Sikerült is egy igen eredményes, fiatal sportolókból álló kis csapatot összehoznunk, akik túl is vannak már a felkészülésen, igazából már csak fejben készülnek a meccsre. Sérülésmentesen, nagy elhatározásokkal indulunk útnak!

Meg akarjuk mutatni a világnak, hogy a mi fiaink is megállják a helyüket a nagyvilágban és azt reméljük ettől, hogy mi is egyre több lehetőséget kapunk kint. Az utazó csapat névsora alább olvasható, nem szeretném ezért külön méltatni őket. Az egész kis csapat előtt le a kalapommal. Nekem már mind bizonyított kitartásból és küzdeni akarásból! Épp itt az ideje, hogy bizonyítsanak maguknak is, hogy merjenek nagyobbat álmodni! Innen is van út, még ha kicsit rögösebb is talán..

Indulok én is, mert úgy érzem, hogy a legutóbbi meccsem után Gulyás Zsoltival, amin pontozással kikaptam, maradt bennem valami. Ott nem tudtam kiélni azt és most szeretném nagyon a saját játékomat játszani kicsit, amit ez a szabályrendszer jobban biztosít számomra. Az ellenfelem egy jó állóbunyós, megnéztem és úgy érzem, van ellene keresnivalóm a földön, már csak el kell jutnom vele odáig. Igyekezni fogok, ígérem! Többen kísérnek minket, amit külön köszönök! Azoknak is köszönöm természetesen, akik itthonról izgulnak értünk és ígérem, mindent megteszünk, hogy dicsőséget hozzunk a magyar küzdősportolóknak! Mindenkiért megyünk kicsit, mindenkiért, akik nap, mint nap azon fáradoznak, hogy elismerést szerezzenek kis Hazánknak!

Az est főmérkőzését az osztrákok kedvenc nehézsúlyúja, Gerald Turek és Ruben Wolf vívja majd, MMA szabályrendszerben. Turek visszatérését nagyon várják már a sógorék, tavaly áprilisban harcolt utoljára, Wolf pedig egy zsinórban 5 meccses győzelmi szériával várja a holnapi ütközetet.

Közvetlenül a főmérkőzés előtt kapott helyet az egyik magyar érdekeltségű csata, mégpedig egy női box, Nicole Wesner és Görög Alexandra közt. A német Wesner lassan 8 éve él Bécsben, rengeteg amatőr mérkőzéssel a háta mögött egy éve lett profi ökölvívó, ez lesz a negyedik mérkőzése. Ezzel szemben Alexandra már 16 mérkőzéssel rendelkezik a profik táborában.

A gálára utazó magyar harcosok névsora: Görög Alexandra, Dietz Gusztáv, Soltész László, Galbács Máté, Etelaky Lajos, Vásony Márton, Vásony Ferenc, Fényes Zsolt, Busai Gergely. Több párosítás is változott, így a lista még bővülhet.  

A gálát holnap, november 23-án rendezik, a bécsi Budocenterben. Kezdés 19:00 órakor.

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr245648956

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

metadata 2013.11.22. 11:50:01

Hajrá magyarok!Örülnék majd egy élménybeszámolónak!
süti beállítások módosítása