TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Vége a Liga első szezonjának, bajnokok születtek

2013.11.22. 17:39 td_axl

liga1.jpg

Négy rendezvénnyel a háta mögött, november 16-án lezáródott az ország egyetlen és igazi csapat, valamint egyéni bajnoksága! Izgalmas mérkőzéseke kerültek ismét terítékre, lássuk az eredményeket. Az alapkártyán selejtező, valamint pontszerző mérkőzések voltak. Az első mérkőzésen Nagy Kristóf és Maróti István csaptak össze, kettejük párharcának a tétje a Dávid Sándor elleni döntő mérkőzés volt. A mérkőzést egyhangú pontozással Maróti István nyerte így Nagy Kristóf 2-1-0-s Liga mérleggel, bronzéremmel zárta az MMA Liga első évadát. 

  • Nagy-Kranitz Attila kopogtatta Tóth Pétert a második menetben.
  • Johannes Demisse kopogtatta Józsa Sándort a második menetben.
  • Fábián Mátyás kopogtatta Vesely Tamást.
  • Takács Gergő pontozással verte Zsédely Rolandot.
  • Bognár Szabolcs TKO-val verte az első menetben Mónus Csabát.

Az alap mérkőzések után következett a fő kártya, melyet egy Liga Pro mérkőzéssel indítottunk, ahol Horváth Dániel és Lengyel Gábor csapott össze három menetben. A mérkőzés kedvezőtlenül alakult a Totalfight budapesti versenyzőjének, hiszen bár szépen kezdte az összecsapást, Lengyel a támadásait egy villámgyors karfeszítéssel kontrázta az első menetben!

A rendezvény első címmérkőzésén a Totalfightot képviselő Urbán Raffael készült visszavágni az őt korábban pontozással legyőző szegedi Kopschitz Kristófnak. A mérkőzés tapogatózással kezdődött, majd Kristóf vette át a kezdeményező szerepet. Urbán többnyire alulról dolgozott, mely a második menetben meghozta a gyümölcsét, ugyanis egy szűk háromszögfojtás után egy karfeszítés közben Győrfi Károly leállította a küzdelmet, hogy elkerülje a sérülést. Urbán Raffael így tehát második menetes Submission győzelemmel vágott vissza legyőzőjének és csatolta a derekára a díszes övet. A Liga vezetősége egyértelműen úgy gondolja, hogy kettejük csatáját a második évadban trilógiává bővítik!

Urbán Raffael - Kopschitz Kristóf

A könnyűsúlyú bajnoki címért a két első menetes győzelmet behúzó Bácskai Dávid a Totalfight versenyzője lépett a ringbe az szegedi Ehök versenyzője Molnár Viktor ellen. Dávid falatrengető ütéseit Kalmár István versenyzője semlegesíteni tudta földre viteleivel, így egy extra menet után pontozással Molnár csatolhatta a derekára az övet!

Molnár Viktor - Bácskai Dávid

Váltósúlyban ismét a Totalfight és a szegedi Ehök versenyzői csaptak össze. Itt Kardos Zoltán és Albert Attila nézett farkasszemet egymással, melyet végül egyhangú pontozással a Totalfight Team versenyzője Kardos Zoltán nyert így 3-0-0-ás mérleggel makulátlan rekorddal csatolhatta fel a bajnoki övet!

 Kardos Zoltán - Albert Attila

Félnehézsúlyú döntő következett, ahol a Totalfightos Simó Szabolcs és a Sárközi Team-et erősítő Máté László küzdött. Máté agilisan kezdte a mérkőzést és szinte végig a földön tartott Simót, így 2 menet után egyhangú pontozással hódította el a bajnoki címet!

Máté László - Simó Szabolcs

Nehézsúlyban az Öt Elem Keresztesi Ádámja és az Ehök Rácz Zoltánja csapott össze a bajnoki övért. Keresztesi végül TKO-val hódította el a bajnoki övet.

A középsúlyú döntőre az est végén került sor, a Nagy Kristófot búcsúztató Maróti István pedig, komoly dominanciát mutatva egyhangú pontozással verte az addig veretlen Dávid Sándort, akire az első menetben számolni is kellett.

A csapatbajnokság eredményei:

  1. Totalfight Team – 88 pont
  2. Sárközi Team – 61 pont
  3. Szegedi Ehök – 59 pont

Nagyon jól sikerült évadot sikerült magunk mögött tudni melyen mind a csapatok mind pedig a versenyzők jó élményekkel gazdagodtak!

liga2.jpg

Totalfight Team, Szegedi Ehök, Sárközi Team, Öt Elem, Predator Gym, Kazinczbarcikai Grappling és MMA, Miskolci jiu-jitsu, Combat Gym Komárno, Jászberényi Spartacus, Halmi Vale-Tudo, Pannon Diadal Se, hogy csak az állandó résztvevőket említsem. Úgy érzem, sikerült egységé kovácsolódnunk, ez látszik is a remek kiemelkedő csatákon, itt nincsen sumákolás, egyenlő erősségű srácok csaptak össze az évad során. Ezt a jövőben is így fogjuk csinálni, az új csapatok jelentkezése szinte biztos, ám ha valaki nem nyílt lapokkal játszik a második évadban annak a csapata búcsúzik is a Ligától! Pontos dátum még nincsen, de a második évad 2014 első hónapjaiban startol el és a kezdők számára elindítjuk a másodosztályú bajnokságot is. Komoly mérkőzések várhatóak jövőre is, köszönjük a totaldamage.hu támogatását és a rajongók segítségét, a forradalom elkezdődött, légy részese te is!

- Kovács Attila -

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr145649593

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása