TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Holnap jön az Amatőr küzdősport gála Szeged 2013

2013.11.22. 17:03 td_axl

A tavalyihoz hasonlóan idén novemberben is gálát rendez a Szegedi Küzdősport Klub, melynek különlegességét az adja, hogy három sportág bajnoki fordulóját rendezik majd meg, egy helyen, és egy időben, november 23-án, azaz holnap a Szegedi Városi Sportcsarnokban.

szeged.jpg

Tatamin a Global Grappling idei sorozatának második állomásaként a II. Szeged Grappling Bajnokság zajlik majd, 200 eurós fődíjért, a „manó” kategóriától a „senior” kategóriával bezárólag lehet nevezni, Gi és No-Gi versenyszámban.

A ringben a thai box küzdelmek IFMA szabályrendszerben bonyolódnak majd a Fight Night Amatőr Liga –szintén idei- második állomásaként, gyerektől a felnőtt korosztályig várják majd a jelentkezéseket ebben a sportágban is. A ketrecben eközben majd a IX. Jitsu Fight Kupa keretein belül mérik össze tudásukat a harcosok, amatőr MMA szabályrendszerben. Emellett ezen a gálán debütál majd a Cage grappling szabályrendszer is.

A rendezvény támogatója a totaldamage.hu.

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr925649559

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása