TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Ben Askren felbontotta szerződését a Bellator-ral

2013.11.18. 16:09 td_hriczuakos

ben-askren-9-featured.jpg

Múlt héten jelentették be, hogy a váltósúlyú bajnok, (aki most már ex-bajnok) Ben Askren felbontotta szerződését a szervezettel. Rebney elmondása szerint nem nagyon tudták már Ben-t maradásra bírni az elmúlt időszakban, és bár fontos láncszeme volt a Bellator-nak, nem szerették volna akarata ellenére marasztalni. Persze azonnal megindultak a találgatások, hogy Askren az UFC felé veszi az irányt, Dana ugyanis korábban kifejtette, hogy szívesen megszerezné az Olimpiát is megjárt harcost, akkor azonban a Bellator miatt szinte minden egyes szerződési ajánlat a kukában landolt.

Aztán hétvégén White úgy nyilatkozott, hogy már nem érdeklő őket az ex-bajnok, még így sem, hogy szabadúszó lett. Rebney kiakadt ezen taktika hallatán, mert véleményem szerint még játszik az UFC csóri Askren gyerekkel, nehogy azt higgye, hogy komolyabb összeget bekérhet. Közben Ben meg azt írta Twitterén a hétvégi GSP vs Hendricks kacspán, hogy St-Pierre kvázi vereségével ő a lineáris váltósúlyú MMA bajnok a világon. Nos, Ben, ha GSP-re panaszkodtunk a bealvós bunyók miatt, akkor te valóságos Xanax-hatás vagy a meccseiden, a helyedben aggódni kezdenék a két szék közé tartván...

H.Ákos

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr965633763

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása