TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Győri sikerek Szarejevótól Linzig

2013.11.03. 15:47 td_axl

Folyamatosan szépül a győri Gyárvárosi Sportcentrum SE új edzőterme, emellett sorra szállítják a sikereket a tanítványok, határon innen és túl. A felújítási munkálatokat a csapat tagjai és szponzorai saját kezűleg kezdték el tavasszal, az addig üresen álló, és erősen elöregedett csarnokban a „régi Elektromos pályán”.

sambo1.jpg

A kemény munka kifizetődött, a terem megszépült, a sikereket pedig sorra szállítják az itt pallérozódó harcosok. Az egyesület szakágai között megtalálható a boksz, thai boksz, birkózás és – Győrben egyedülállóként – a sambo is.

Nagy Zsolt vezetésével a sambosok nemrég Linzben jártak, ahol szintén szép eredményekkel zártak. Vesztergom József Combat sambo kategóriában +100 kg-ban 1. helyezést ért el, Sport samboban pedig 3. lett, míg Tóth Balázs juniorként a felnőttek közt +90 kg-ban Sport samboban a 3. helyen zárt.  Zárójelben jegyezendő meg, hogy a srácok szinte még éjjel vágtak neki a többórás útnak, hogy utána a sportág őshazájából érkező orosz versenyzők garmadájával felvegyék a kesztyűt.

sambo2.jpg

A linzi sambos sikerekhez hasonlóan óriásinak nevezhető Baumann Imre Szarajevóban, birkózásban elért veterán világbajnoki címe szabadfogásban, ami mellé Imre bá’ kötöttben egy ezüstöt is haza hozott. Példaértékű teljesítmény, gratulálunk! 

-Soleado -

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr35611383

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása