TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Jon Jones egy Klitschko-t akar

2013.09.19. 20:39 td_adamrepa

Klitschko-fiuk.jpg

Jon Jones nincs lenyűgözve következő ellenfelétől. Alexander Gustafsson-ról elmondta, hogy tanulmányozta őt, de ahogy szinte senki, így ő se hiszi, hogy megverheti őt. Hétvégén jön címvédése a svéd kihívó ellen.

"Nem igazán értem az összehasonlításokat Gustafsson és köztem. Azt hiszem az egyedüli közös bennem és benne, hogy mindketten 26 évesek vagyunk és magasabbak, mint 190cm. Egyébként teljesen más harcosok vagyunk." - mondta Jones, aki egyébként a másik két lehetséges kihívótól - Daniel Cormier és Glover Teixeira - sincs lenyűgözve. De akkor mi érdekli? Mi az, amit szeretne?

Az LA Times riporterének nemrégiben úgy nyilatkozott, hogy olyan jól megy neki a boksz, hogy egy jövőbeni Klitschko meccsen gondolkodik. Ezt megerősítve egy másik interjúban elmondta:

"A bokszolás, mint terv, gondolat sokkal valóságosabbá vált számomra." - mondta, majd a kérdésre, hogy kire gondolt, mint lehetséges ellenfél szinte azonnal rávágta:

"Valamelyik Klitschko. Ez nagyon, de nagyon sokat jár a fejemben mostanság. Talán eljátszhatunk a gondolattal a jövőben."

Wladimir és Vitali jó ideje uralják a nehézsúlyt a boksz világában. Ők az IBF, az IBO, a WBO és a WBA, valamint a Ring Magazin nehézsúlyú bajnokai, akik gyakorlatilag egy évtizede veretlenek. Wladimir utoljára 2004-ben vesztett, Vitali pedig 2003-ban (ez volt a nagyon ellentmondásos Lennox Lewis meccs). Az azóta vívott meccseik túlnyomó többségét KO-val vagy TKO-val fejezték be. A kérdés, hogy Jones vajon csak viccelődik vagy pedig kezd veszélyes elbizakodottá válni?

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr295521943

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

james80 (törölt) 2013.09.19. 21:42:39

"...Klitschko meccsen gondolkodik."-Jójjj mánnn!
Persze valami csont mindig kell.
süti beállítások módosítása