TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Overeem: Ha kikapok Mir ellen, visszavonulok

2013.09.10. 19:40 td_axl

overeem.jpg

Azt már tudod, hogy november 16-án ismét ketrecbe lép Alistair az UFC-nél, idén harmadjára. Mostanra Overeem már bajnok akart lenni, sokan hittek is ebben, mások kevésbé, de a farba úgy áll, hogy idén eddig kettőből kétszer csapták ki. Nos, ez egy olyan alapvetően egészséges önbizalommal rendelkező srácot is elgondolkodtat, mint Alistair , ennek megfelelően is nyilatkozott:

Még mindig célom, hogy az UFC nehézsúlyú bajnoka legyek, pár évig még küzdeni szeretnék. Ha Mir ellen kikapok, akkor viszont más foglalkozás után kellene néznem. Három vereséget nem engedhetek meg magamnak zsinórban, ez nem járható út. Mir fair választás ellenfélként számomra, top 10-es bunyós, korábbi bajnok, akinek szintén nagyon szüksége van a győzelemre. 

Ha egyszer vérszagot kaptak a vadak, akkor mindenki elhiszi magáról, hogy kiütheti Alistairt? Másképpen fogalmazva, mennyire ment szét Overeem fejben, még Mir is elkaphatja állva? Bocs Big Nog...

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr1005506340

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása