TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

UFC Fight Night 28: Bader vs Teixeira gála videói

2013.09.05. 19:40 td_axl

ufc28.jpg

A brazil Belo Horizonte-i UFC Fight Night 28 gála mérkőzéseinek videóit ezen a linken tudjátok visszanézni, amennyiben pedig az eredményekre vagytok kíváncsiak, itt találjátok meg. 

Spoiler! 

A est két utolsó, leginkább várt mérkőzése rövidre sikeredett és úgy tűnik, hogy kihívókat is megjelölt. Teixeira lerendezte Badert, Dana pedig jelezte, ő a következő félnehézsúlyú trónkövetelő. Jones mindjárt le is nyilatkozta, hogy Glover olyan, mint Rampage, csak földön is toppon van. Középsúlyban Jacaré rombolta le Okamit, amivel bizony szintén címközelbe érhet. Kérdés, hogy ki ellen, mert ha Anderson visszaszerzi övét, akkor nem feltétlenül menne Ronaldo a Pók ellen, mivel barátok és edzőtársak. Bár hajnalban elejtett egy olyan nyilatkozatot, hogy közép- és felnehézben bárki ellen kiáll. Wow, esetleg felmegy a nagyok közé, vagy jöhet Anderson is? 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr885497102

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása