TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Chael Sonnen vs. Wanderlei Silva leghamarabb 2014-ben

2013.09.02. 20:42 td_axl

A héten maga Dana White jelentette be, hogy a Sonnen vs. Silva meccsre egy ideig még várnia kell a rajongóknak, leghamarabb jövőre kerülhet szembe egymással a két harcos, Wandy ugyanis jelenleg is sérült, harcolni csak januártól tud, valamint trükközni próbál a PPV részesedésből.

Ma este beszéltünk erről, Chael Sonnen szeretne feltétlenül a születésnapi rendezvényen harcolni (UFC 167), és jobban örült volna, ha főmérkőzést kaphat. Dolgozunk a mérkőzésén” – mondta Dana.

A gála november 16.-án lesz, Las Vegasban, és egyik lehetséges ellenfélként Phil Davis neve merült fel, aki utolsó 3 mérkőzését győzelemmel hozta le, legutóbb épp pár hete Lyoto Machida ellen. A két név nem csengene rosszul egymás mellett, az biztos, és Sonnen elszántságát ismerve biztosra vehető, hogy napokon belül bejelentik ellenfelét. 

- Soleado -

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr305491774

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

NGGRHLLTRL 2013.09.03. 03:59:00

Davis veszélyes neki, túl nagy, ráadásul brutál jó birkózó, még a végén állva kell hoznia a meccset. Ellenben, ha nyer, címközelbe jutna, de minek...Jones-t az atyaúristen nem veri meg, inkább egy Weidman - Sonnen-t néznék meg, ha Andersonnak nem jön össze.
süti beállítások módosítása