TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Travis Browne: A testem leblokkolt Overeem ellen

2013.08.19. 18:10 td_hriczuakos

Az előzetesen igen pörgősnek indult kalandot jól zárta az UFC, így a Fox sportcsatornájával karöltve sokáig élvezhetik az amerikai tévénézők az Oktagonban lehozott küzdelmeket. Hétvégén Sonnen és Rua meccse előtt a nehézsúlyúaké volt a terep, ahol is Overeem egy kiütéses vereség után érkezett, hogy egy nagyon motivált Travis Browne ellen lépjen a ketrecbe. Sokan mondták, hogy Overeem szteroidok nélkül sehol sincs a jelenlegi mezőnyben, aztán hollandot zsinórban másodszor kellett fölkelteni a padlóról, ugyanis Browne egy front kick révén kifektette és kalapácsokkal haza küldte a hollandot. Pedig Allistair ismét jól kezdte a küzdelmet, mint Bigfott ellen. Overrem ugyanis hozta a holland iskolát az első menet elején, mikor balra kilépett, Travis bizony nem tudta lekövetni, és a térdesek is rombolóak voltak, melyek közül igaz 1-1 szabálytalan volt. Browne azonban túlélt, és lábbal dolgozott, mellyel tudatosan készült, Alistair kinyílásait elemezték hosszasan felvételekről. Browne beszélt a nehéz pillanatokról az első menet eljén:

„Nagyon a toppon voltam mentálisan, és majdnem ez volt a baj, hiszen pontosan tudtam, mi történik. A testem leblokkolt, amikor bekaptam az egyik ütést. Azelőtt még soha nem tapasztaltam ilyesmit, sem edzésen, sem mérkőzés közben.”

Hogy mi lesz Overeem sorsa az UFC-nél ezt követően? A probléma csupán annyi, hogy az UFC a hollandot olyan szerződéssel vette át a Strikeforce-tól, mely irdatlan meccsenkénti összegek kifizetésével jár együtt. Azt gondolták ugyanis, hogy mostanra Overeem vagy bajnok és címet véd, vagy körbeveréses szisztémában játszadozik Dos Santos és Velasquez társaságában, ergo zsíros PPV eladásokat hoz. Két KO-vereség után pedig érthetően nem biztos, hogy egy Struve vagy Hunt ellen ennyit akarnákak neki fizteni, mint eddig. Szóval véleményem szerint egy új szerződés, még egy esély, szélsőséges esetben pedig kirúgás jün Overeem számára.

H.Ákos

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr655467105

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása