TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Rács mögé került a svédek népszerű bunyósa, Reza Madadi

2013.08.19. 18:21 td_hriczuakos

Nemrégiben megszületett a hivatalos ítélet Reza Madadi ügyében. Az UFC-ben könnyűsúlyúként küzdő svéd Madadi-t idén májusban kapták el, miután több társával együtt 150 ezer dollár értékben tulajdonított el kézitáskákat Stockholm-ban, egy Bottega Veneta üzletből. A rablás után nem sokkal a rendőrség egy akersberga-i garázsban csípte fülön Reza-t, aki azóta várta az ítéletet. A bírói döntés értelmében 18 hónapnyi letöltendő börtönbüntetésre ítélték a bunyóst, aki szeptemberben vonul börtönbe. Madadi legutóbb idén áprilisban lépett a ketrecbe, amikor hazai közönsége előtt kopogtatta Michael Johnson-t. Dana-t ismerve aligha várják majd tárt karokkal vissza Madadi-t az UFC-be, hacsak valahogy nem lesz képes „visszalopni” magát a főnök szívébe.

H.Ákos

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr55464603

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

NGGRHLLTRL 2013.08.19. 21:00:54

www.youtube.com/watch?v=-W7O-poXkhQ
Korábban ezzel is gyanúsították. Helikopter, bomba, nem szaroztak, remélem nem látom viszont egyik ufc gálán sem.

james80 (törölt) 2013.08.20. 00:17:17

@NGGRHLLTRL: Don King a 1000x húzta boxolókon ! Mondjuk ő mindig figyelt arra , hogy ügyvédek mondják ki a "végeredményt"!(Muhammad Ali ,Mike Tyson, Tim Witherspoon )
süti beállítások módosítása