TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Sonnen egy 3.-ik meccset szeretne Silva ellen

2013.08.15. 21:14 td_hriczuakos

Nem hagyja nyugodni Chael Sonnen-t az a két vereség, melyet Anderson Silva ellen szedett be. Akkor mindkét alkalommal a középsúlyú bajnoki cím volt a tét, melyről jelen esetben lemondana Chael, nem akar ő címmérkőzést, csak ismét egy ketrecben lenni A Pókkal:

„Ha Anderson legyőzi Weidman-t, akkor legközelebb is egymás ellen küzdenek majd. Én azonban szeretnék még kiállni Silva ellen, függetlenül attól, hogy nem bajnoki címmérkőzésről lenne szó. Képtelen vagyok elfogadni a meccseink végkimenetelét. Meg kell küzdenünk, akár öv nélkül is, hiszen már nem akarom hajszolni tovább a bajnoki címet. Jon Jones ellen is ki akartam állni, az öv pedig pont az ő tulajdonában volt. Ha lehetne, most megküzdenék Anderson-nal.”

Sonnen most épp arra pályázik, hogy bíróként vezethesse a Weidman vs Silva 2 bunyót, így végül is ismét egy ketrecben lenne a Pókkal.

H.Ákos

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr315461667

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása