TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Bellator: Jön a Chandler vs Alvarez 2

2013.08.13. 19:39 td_hriczuakos

Lassan végére érnek a tárgyalások a Bellator háza táján, és ha már így áll a helyzet, akkor megpróbálnak bankot robbantani, no, nem a szó szoros értelemben. Eddig tartott a kavarodás Eddie Alvarez körül, aki sokáig úgy tűnt, hogy az UFC-ben folytatja, miután oda-vissza perelték egymást a Bellator-ral, de végül Eddie maradt a szervezetnél, ahol 2011-ben bebukta a címét Michael Chandler ellen, kettejük összecsapását Fight of the Year címmel ajándékozták meg. Pechükre, pont azon a hétvégén zúzta egymást rommá Shogun és Hendo, vagyis egyszerre született klasszikus mindkét szervezetnél.

Idén pedig jöhet a visszavágó, melyet novemberre terveznek, csakúgy, mint a hivatalos PPV megjelenést, ahol Ortiz-t és Rampage-t engedik össze, hogy rendezzék barátságukat. Amúgy Chandler hivatalosan Dave Jansen ellen védene címet legközelebb, de a CEO Bjorn Rebney gyorsan helyre tette a dolgokat, mondván egy PPV-re ütős párosításokat kell összedobni, így Chandler és Alvarez visszavágója Tito-ék főmeccse előtt kerül lebonyolításra. Reméljük azért Pumuklinak is marad hely a card-ban.

H.Ákos

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr165459344

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása