TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

WSOF 4: Spong és Sefo is bunyózott hajnalban

2013.08.11. 10:52 td_axl

wsof4.jpg

Ma hajnalban hozta le a World Series of Fighting szervezet negyedik gáláját, mely egyértelműen az UFC rendezvények közötti lyukas hetekre koncentrál, növekedne pár ütősebb névvel. Ilyen arcok közül természetesen Tyroen Spong tekinthető a ász lapnak napjainkban. Meg is kapta a főmérkőzést Tyrone, ellenfele pedig Angel DeAnda volt. 

Valószínűleg csak a hardcore rajongók hallották DeAnda nevét korábban, de mérlege impozáns volt ahhoz, hogy a Spong fikázók ne legyenek olyan hangosak, mint előző meccsén. Angel ugyanis 11-2 rekordjából 10 bunyót KO-val hozott le, szóval számíthattunk arra, hogy leáll Spong-al csapkodni.

Ez be is jött, sőt, Angel az első menetben sokkal jobban lőtte be az ütőtávot, ha nem is szép technikával, mozgással, de többször elérte Spongot. Tyrone meg inkább hozta azt a taktikát, mikor nem akar valaki földre kerülni, és az így változó alapállásban viszont nem olyan magabiztos, mint Glory gálán: támadta DeAnda első lábát. Ezzel lassította, esetleges földrevitelhez szükséges dinamikát és erőt is kirúgta belőle, na meg készülhetett egy későbbi fejrúgásra. Angel azonban nem adta könnyen magát, ugyan olykor vállból ütve, törzsből minimálisat mozogva látszólag könnyebb feladatot kellett volna jelentenie Spong számára, de végig ment a három menet. Tyrone sosem találta igazán az ütőtávot, de eléget tett a győzelemért, amit a pontozók is így láttak.

Kiemelném még a gála bunyói közül Ray Sefo küzdelmét is Dave Huckaba ellen. A WSOF elnöke ugyanis maga Ray Sefo, a K-1 legenda nem először próbálkozik a ketrecben, szeretné profi küzdősport mérkőzéseinek számát 100-ra felhozni. Ehhez ugyan még van pár bunyója, de 42 évesen a ketrec erre nem feltétlenül az optimális helyszín. Persze ott az érem másik oldala is: ki ne szeretné más szervezetek keménykedő főnökeit a ketrecben látni alkalmazottai ellen?

Mert ezt tette Sefo hajnalban Huckaba ellen, aki partner volt a showban. Ha a főnök jó bunyót kér, akkor azt hozni kell, még ha nem is van mindenki toppon. Dave itt tudta, mi a farba, leállt Sefo-val állva és durrogtattak párat, hogy aztán a főnököt saját terepén kapja el. Ray egy magas rúgását követően nem zárt vissza, Dave pedig elkapta őt egy balossal, a rácsoknál pedig megsorozva őt, a bíró vetett véget a küzdelemnek. Továbbra is respekt Sefo-nak, valahogy az ilyen gálák közelebb hozzák az emberhez a szervezetet, mert kis pénz = kis foci, de van élet az UFC-n kívül is.

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr595455744

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása