TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Josh Thomson egy Pettis elleni meccsért lobbizik

2013.07.11. 21:23 td_hriczuakos

A Strikeforce megszűnése után jó pár arc került át az UFC mezőnyébe, viszont nem mindenkinek sikerült megkapaszkodnia a szervezetben. Van azonban néhány kivétel, mint például Josh Thomson. Josh harcolt már korábban az UFC-ben, azonban első veresége után repült a szervezettől. Nem landolt messze, a Strikeforce gyorsan szerződést adott neki, hogy aztán a könnyűsúlyú övet is a derekára csatolhassák. Az övet végül Gilbert Melendez ellen bukta el, amit a későbbiekben nem is sikerült visszaszereznie, habár nagyon szoros meccsen csupán megosztott pontozással kapott ki.

Idén áprilisban azonban visszatért Thomson az UFC-be, aminek örömére meg is kapta Nate Diaz-t ellenfélnek. Diaz korábban még nem volt kiütve, így ha már Josh arra járt, akkor kiosztott neki egy TKO-s vereséget, és egy rövid időre magára vonta a média figyelmét. Mostanában pedig nagyon kapar, hogy Anthony Pettis ellen mehessen a ketrecbe legközelebb. Pettis eredetileg José Aldo ellen ment volt a pehelysúlyú bajnoki címért, azonban egy sérülés miatt kénytelen volt visszalépni. Amúgy is készítették már őt egy Bendo elleni meccsre is, vagyis a forgatókönyv alapján egy könnyűsúlyú bajnoki címmeccset is kapott volna. Anno szépen elintézte Henderson-t, a superkick-je mai napig közkedvelt a highlight videók között. Josh azonban szeretné megkavarni a szálakat. Úgy érzi, hogy már így is eleget tett az asztalra, és ő az első számú kihívó. Mondjuk ehhez Pettis-nek is lesz egy-két szava.

H.Ákos

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr285391846

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása