TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Év végén jön a Silva vs Weidman 2?

2013.07.09. 21:36 td_hriczuakos

Még alig heverte ki bárki is a hétvége történéseit, mikor is Chris Weidman személyében új uralkodó ült fel a középsúlyú birodalom trónjára, máris záporoznak a hírek az esetleges visszavágóval kapcsolatban. Bár Anderson ugyan kijelentette, hogy nem kíván a bajnoki címért küzdeni többet, úgy hírlik, minden erőfeszítése hiábavaló ezzel kapcsolatban, ugyanis a döntést köztudottan a főnök, Dana White hozza majd meg. Nos, a kopaszról eddig is tudtuk, hogy nem sz*rozik, ezt bizonyítandó, hogy állítólag december környékén már hozná is a visszavágót. A tervek szerint a rematch az UFC 168 programjába lenne beiktatva, abba a cardba, ahol már Ronda Rousey lévén lesz egy világbajnoki címmérkőzés.

Amúgy ha érdekel, Vitor szívesen megkóstolná Weidmant, de Dana nyomban jelezte neki, hogy ettől távol állnak a tervek jelen pillanatban, Chris mindenképp Silva ellen véd legközelebb címet. White szerint lehet nyugodtan könyörögni, levelet írni, vagy twitteren háborgatni, az sem érdekli különösebben. Tehát úgy tűnik, hogy nem kerüljük el a visszavágót, kérdés, hogy ugyanaz lesz a kimenetel, mint legutóbb, vagy pedig ismét Silva írja majd a storyboardot?

H.Ákos

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr845396961

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása