TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Jön a TUF: Canada vs Australia

2013.07.05. 17:24 td_hriczuakos

Már biztos, hogy az Ultimate Fighter elindít egy Canada vs Australia szezont is, a két nemzet harcosainak edzői pedig Patrick Cote és Kyle Noke lesznek, a reality valószínűleg 2014 elején jön majd. Nem meglepő húzás ez, tekintve hogy Kanadából eddig is szép összegeket szedett be az UFC a kasszába, a másik ilyen országnak pedig Ausztrália tekinthető. Utóbbi ország már a TUF: Smashes kapcsán is érdekelt volt, akkor azonban a britek ellen kellett bizonyítani a szigetországiaknak, ahonnan végül Robert Whittaker került ki győztesként, már ami a váltósúlyú kategóriát illeti. Nos, ezt a súlycsoportot most sem hanyagolják el, ugyanis az évad 170 fontos harcosokat foglalkoztat majd, a folytatás pedig ismert: a győztes 6 meccses szerződést kap a szervezettől, na meg várhatóan egy Harley-Davidson tulajdonosa is lesz.

Ami az edzőket illeti: Cote már veteránnak számít, a TUF 4.évadában is feltűnt, ahol ugyan nem tudott nyerni, később mégis eljutott oda, hogy Anderson Silva ellen mehessen a bajnoki címért, de annak egy TKO-vereség lett a vége. Nemrégiben ment le váltósúlyba, ahol debütáló meccsét egyhangú pontozással nyerte meg Bobby Voelker ellen.

Kyle Noke szintén feltűnt a TUF-ban, ő a 11. évadban Chuck Liddell csapatába került, a show-t azonban nem ő nyerte meg. Azóta 6 meccse volt az UFC-ben, ahol eddig egy 4-2-es mérleggel rendelkezik.

H.Ákos

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr905383494

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása