TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Ronda Rousey: A sz*rt is kiverném Bryan Caraway-ből

2013.07.01. 21:49 td_hriczuakos

Az UFC női mezőnyének bajnoka, Ronda Rousey olykor férfi harcosokat megszégyenítő temperamentummal veti bele magát épp soron következő mérkőzésének hype-olásába. Legközelebb korábbi vetélytársát, Miesha Tate-t látja vendégül ismét, előbb a TUF legújabb évadában, majd egy címmérkőzés keretein belül is. A két hölgy kapcsolata nem épp a baráti határokat súrolja, amit eddig is tudtunk, de Ronda már egy új célpontot is belőtt magának, aki nem más, mint Tate barátja, a szintén UFC-harcos Bryan Caraway. Egy újabb hamisítatlan reakció a judo királynőjétől, de végső soron így szeretjük :

"Mindig ugyanazt kérdezik tőlem az emberek, de az én válaszom is ugyanaz. Legszívesebben a szart is kiverném Bryan Caraway-ből, de hát ez nem lehetséges, mivel nem számít legális dolognak. És amilyen kis r*banc, később még be is perelne."

H.Ákos

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr45386335

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása