TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

UFC 161: Evans vs Hendo összefoglaló

2013.06.16. 18:45 td_axl

ufc161.jpg

Ma hajnalban rendezték az UFC 161: Evans vs Hendo gálát, mely az előzetesen sok sérülés miatt alaposan átrendeződött. A főmeccset így Suga és Hendo kapta, mindkettőjüknek nagy szüksége volt a győzelemre. Rashad számára azért, hogy étvágyát valahogy visszahozza, vagy mondjuk ne menjen le középbe, mert amúgy még mindig a Jones elleni visszavágóban gondolkodik. Hendo a Machida elleni vereséget követően távolodni látszik a címmeccstől, erre pedig most rátett egy lapáttal a ma hajnali megosztott pontozásos veresége Evans ellen. Szoros küzdelem volt, mely után Hendo jelezte, nem vonul vissza, Joker-ként még ott lehet a pakliban Jones ellen, ha a sérülésekre gondolunk, de azért innen már nehéz lesz 43 évesen címmeccsig jutni, bár a TRT csodákra képes.

Roy Nelson sem pihente ki magát Kongo után, vagy fejben nem volt ott ma hajnalban, vagy igen, Stipe Mioicic tökéletesen felkészült belőle. Olyannyira, hogy iskolabunyót mutatott, Nelson begyűjtötte az UFC történetének legtöbb beszedett találatát egy mérkőzésen, pedig Dos Santos és Werdum ellen is kapott rendesen annak idején. Ezzel akár át is vehetné Mark Hunttól a Mr. Gránitáll címet a szervezetnél. Roy szerződése lejárt és a meccs előtt nem kért újat, a számítása azonban nem jött be, beugróként, nyerő emberként jobb alkupozícióba várta magát. Szerintem marad az UFC-nél, azzal a jobb kezes atombombával el lehet adni még pár párosítást.

Patt Barry hozza a formáját, egy nyertes bunyó után megint kicsapatta magát, ezúttal Shawn Jordan ellen, egészen rövid idő alatt. Jake Shields üzembiztos bunyóját és taktikáját nem tudta egyértelműen megoldani Woodley, szorosra sikeredett a buli, végül Shields megosztott pontozással vitte a küzdelmet.

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr935364064

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása