TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Okami vs Jacare párharc következhet

2013.05.28. 19:26 td_axl

Jacare Souza bemutatkozása jól sikerült az UFC versenyzőjeként, és úgy tűnik, hogy a brazil versenyző nem fog unatkozni az év hátralevő részében sem. Dana White az UFC 160 egyik sajtótájékoztatásán mondta el, hogy tervben van egy harc Yushin Okami és Ronaldo Souza között, mely után a győztes akár egy címmeccs küszöbén is találhatja magát.

Jacare-Souza.jpg

Okami egymás utáni három győztes meccsel a háta mögött vágna bele az ütközetbe, ebből az utolsó kettő elég szépen is mutat  a szakmai önéletrajzában, Alan Belcher és Hector Lombard is kapitulált a japán ellen.  Jacare sorozatban negyedik győzelme volt a Chris Camozzi elleni első menetes sub.

A jó statisztika sem mindig garancia a parázs, minőségi mérkőzésre, de Okami és Souza csatája szinte borítékolhatóan kiváló ütközetnek ígérkezik. Hogy mikor, és hol, azt még Dana sem tudta megmondani, valószínűleg folynak a tárgyalások még, de hogy a harc létrejön, az szinte biztosra vehető.

A címmérkőzés lehetősége jelenleg Jacare számára nem túl vonzó, hiszen állítása szerint Anderson ellen sosem fog kiállni, Silva ugyanis barátja. Okami ellenben már mérkőzött Anderson ellen, ami viszont elég egyoldalúra sikeredett.

-soleado-

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr255331078

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása