TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Renan Barao sérülést szenvedett, Faber pótolhatja

2013.05.22. 20:04 td_hriczuakos

Ha az utóbbi éveket nézzük, a UFC háza tája mintha meg lenne átkozva. Több nagy név is kidőlt már a sorból, gálát kellett teljesen elhalasztani. Most ez a veszély nem áll fent, de egy sérülés látott napvilágot: az ideiglenes harmatsúlyú bajnok, Renan Barao egy edzésen szedett össze lábsérülést. Nem is nagyon lehetett tudni mi a baj, egészen mostanáig, amikor is kiderült, hogy szalagszakadás történt. Így ugrott Barao címvédése, dehogy a gála főmeccse ne legyen veszélyben, Urijah Faber nyomban jelezte, benne van a buliban, így egy visszavágóra kerülhet sor Eddie Wineland ellen. Reméljük, több sérülés azért nem következik be!

UPDATE: Időközben jött a másik hír, hogy a Hendo vs Evans meccs lesz a main event, Winelandéket meg szépen kikapták a cardból. Így tehát nem jön Faber mentőötlete, vagyis ezt a párosítást egy időre a kukába dobhatjuk.

H.Ákos

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr795311892

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása