TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Cerrone titkos fegyvere

2013.05.12. 18:26 td_adamrepa

DonaldCerrone.png
Donald Cerrone következő ellenfele KJ Noons, akivel - ha minden jól megy - a balszerencsésen induló UFC 160 során fog találkozni. Cerrone a WEC-ből, annak megszűnésekor átkerülve hamar bizonyított és a csúcsra jutott. A jelenlegi hivatalos UFC besorolás szerint is top 5 a súlykagetóriájában, aki olyan neveket szedett viszonylag rövid időn belül ízekre, mint Dennis Siver vagy Melvin Guillard. Azonban a kritikus pillanatokban, mint a Nate Diaz vagy az Anthony Pettis elleni meccsekben mindig a rövidebbet húzta.

Vajon ez azt jelenti, hogy egyszerűen nincs meg benne az, ami egy bajnokhoz kell vagy csak azt, hogy a legnagyobb meccsein, a legfontosabb percekben, mikor a tét és a nyomás egyaránt nagyok, Cerrone úgymond összeroppan a súly alatt? Cerrone úgy gondolja, hogy ezen utóbbiról van szó, így a sonneni útra lépve ezen bunyójára már egy sport pszichológussal is készül.

Egy nemrég vele készült interjúban így beszélt minderről:

"Nem tudom, hogy a kamera vagy a nyomás teszi, de valamit ki kell találnom." - mondta. "Keményen megküzdök érte, hogy odakerüljek, aztán úgy tűnik összecsuklom a nyomás alatt. Nem tudom, de próbálom megérteni. Szerváltam egy sport pszichológust, akivel megpróbáljuk ezeket a csomókat kibogozni."

Az interjúban beszélt még egy mostanság történt hegymászó balesetéről, valamint az étkezési szokásaival kapcsolatos változtatásokról is (kevesen tudják, de Cerrone úgy vált a világ egyik legjobb könnyűsúlyú harcosává, hogy közben elég szép mennyiségű édességet evett).

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr725293650

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása