TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

UFC on FOX 7: Henderson vs Melendez gála összefoglaló

2013.04.21. 20:53 td_axl

Hajnalban jött az UFC on FOX 7 gála, mely komoly párosításokat hordozott magában, az ingyenes műsoridőt pedig ezúttal is viszonylag tartalmasra töltötte ki az UFC.

112_Benson_Henderson_vs_Gilbert_Melendez_gallery_post.jpg

Bendo ugyanis bérelt bunyósként érkezik a FOX-ra az UFC gálákon, Dana elmondása szerint próbálják felépíteni a nevét. Nem panaszkodhat Henderson, sorra kapja az ütős neveket, Edgar után mondjuk Nate Diazt könnyedén verte, de ezúttal Gilbert Melendez komoly erőpróbának ígérkezett. 

Ez maradéktalanul be is jött, Gil ugyanis hét éve várt erre, az első menetben robbantott és kontrákkal letörte Bendo próbálkozásait. A bajnok csak a második, harmadikban kezdet éledezni, kemény lowkick-jei mellé hatékonyan használta könyökeit. Az öt menet után érezni lehetett, hogy bárkinek adják a meccset, az bejelentkezhet egy azonnali visszavágóra, ami a könnyűsúlyú trón körül manapság korántsem szokatlan. Megosztott pontozással Bendo megvédte címét, de a tömeg igencsak tüntetett. Ez nem zavarta őt, az övvel a lába alatt térdelve megkérte barátnője kezét.

086_Josh_Thomson_vs_Nate_Diaz_gallery_post.jpg

Ezt megelőzően Nate Diaz jött Stockton támogatásával a háta mögött. Ellenfele az a Josh Thomson volt, aki már trilógiát írt Melendez ellen és 2004 után tért vissza az UFC-hez. Szóval már csak Gil tapasztalatiból is építkezhetett volna Nate, de Thomson írta meg jobban a házit: úgy tűnik, hogy megfejtették a Diaz-varázst. Amit Condit elkezdett, aztán Bendo és GSP tökéletesített, azt most Thomson szépen felhasználta.

Folyamatosan támadta Nate első lábát, mozgásban maradt és nem engedte magát a rácsokhoz szorítani. Eközben pedig hatékonyan támadt a kinyílásokkor, egy szép fejrúgást követően pedig kifektette Diazt. Érdemes megjegyezni, hogy a törülköző is repült a Stockton-i sarokból, ezt megelőzően senki sem gyalulta le ennyire Diazt. Nate felmenne váltóba, de ez szerintem borítékolható további vereségeket hozna.

100_Frank_Mir_vs_Daniel_Cormier_gallery_post.jpg

Frank Mir és Daniel Cormier nehézsúlyú csatája amilyen pörgősen indult, annyira leült a harmadik menet végére. Cormier nem törődött a 20 fontos súlyhátránnyal, játszi könnyedséggel mozgatta Mirt a rácsoknál, és hozta volna a Carwin által eladott test és felütéseket, amit korábban lement Mir. Frank azonban bírta és növesztett egy  tetszetős rúgásarzenált is. Ennél többet azonban nem tudott mutatni, a rácsoknál nem tudott mit kezdeni Cormier nyomásával, bokszban pedig nem tudott komolyabb kárt okozni.

Látványosabb bemutatkozást vártunk Cormier-től, ahogy ő maga is, de bevallotta, hogy ráparázott az UFC-bemutatkozásra, az idegei pedig kivették a lábából a kondit, biztonsági bunyóra ment a végén. Mir második bunyóját bukja, Cormier pedig megérkezett a nehézsúlyba, vagy félnehézbe, hamarosan megtudjuk, hol folytatja. 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr615238100

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása