TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Ruslan Karaev börtönbe kerülhet?

2013.04.19. 17:22 td_axl

Ruslan Karaev egykor az oroszok nagy reménységeként érkezett a K-1 rendezvényeire 21 évesen 169 amatőr bunyóval, de ha megváltania nem is sikerült a ringet, szállított pár emlékezetes küzdelmet. A még mindig csak 29 éves bunyós 2009 után eltűnt, akkor Badr Hari küldte őt haza a K-1 WGP nehézsúlyú tornáról. 

20100130112912_0.jpg

Karaev üvegálla és sérülékenysége a doktorok felől is figyelmeztetéseket vont maga után, úgy tűnik, hogy másfajta pénzszerzési lehetőség után nézett. Eddig is lehetett hallani Ruslan alvilági kapcsolatairól, most viszont ráhúzták a vizes lepedőt: Rotterdamban elloptak pár értékes műalkotás, az egyik gyanúsított szerint Ruslan-nál négy kép landolt ezekből. Karaev még szabadlábon van, nem tudni pontos infót arról, hogy is érintett a buliban, de szürke felhők gyülekeznek a feje felett...

Ruslan 2007-ben padlón Manhoef ellen, most fel tud állni?

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr495235281

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása