TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Börtönbe kerülhet az UFC népszerű bírója

2013.04.19. 19:18 td_axl

Josh Rosenthal rácsok mögött, megszokott kép. E mondat hallatán fel sem kapnánk a fejünket, de az UFC népszerű bírója most nem munkaügyben tenné ezt, hanem büntetésként.

josh_rosenthal.jpg

Josh úgy gondolta, hogy megtömi egy kis mellékessel a családi malacperselyt, ennek köszönthetően a rendőrség 1356 darab marihuána növényt foglaltak le egy olyan raktában, amit Rosenthal és cimborája bérelt. A lefoglalt áru becsült piaci értéke 6 millió dollár.

A történtek következményeként akár 10 év börtön is kilátásban kerülhet, ami mellett egy komoly, több millió dolláros pénzbüntetést is kiróhatnak majd rá.Valószínűbbnek tűnik azonban az a forgatókönyv, amit az ügyészség javasolt, hogy 37 hónap le kell töltenie bent, majd ezt követően 5 év próbaidő a friss levegőn. Josh-t mostanában amúgy sem sűrűn láthattuk a ketrec közelében, ugyanis staphylococcus fertőzéssel küzd, ami egy immunrendszeri megbetegedés. Az ügyben tárgyalás május 17-én lesz.

-soleado-

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr95235496

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása