TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Merre tovább Urijah Faber?

2013.04.16. 19:12 td_adamrepa

urijahfaber.jpg

Furcsa ilyet egy győzelem kapcsán írni, felvetni, hiszen most szombaton, a "The Ultimate Fighter" 17 fináléjában Urijah Faber begyűjtötte idei második győzelmét, de Faber esete egy érdekes felvetéshez vezet.

Az adatok alapján Faber mérlege 2008 óta - a címmeccseket nem számolva - 7-0. Viszont minden egyes alkalommal, mikor a meccs tétje az öv volt (2008, 2009 WEC pehelysúlyú öv, 2010 UFC pehelysúlyú öv, 2011 UFC harmatsúly öv Dominick Cruz ellen, 2012 interim harmatsúly öv Renan Barão ellen) Faber vesztett.

Mikor megkérdezték mit szeretne következőnek, csak annyit mondott: "Egyszerűen a legjobbakkal akarok küzdeni. Bármi jöhet, amit a UFC akar.". Bár Faber már volt bajnok, mégis, jelenleg úgy fest a helyzet, hogy karrierje hátralévő részére egy örökké az öv közelében lévő, ám azt el nem nyerő harcos marad. Valószínűleg sokan a helyében valami olyasmit mondtak volna, hogy minél előbb az övért szeretnének menni, bajnokká akarnak válni és hasonlókat, de nem ő. Elgondolkodtató.

Át tud vajon törni az akadályokon, le tudja-e győzni magát, tud nyerni, ha még egyszer találkoznak Barãoval vagy Cruzzal sokadszorra?

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr255223330

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása