TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Tate és Gonzaga is reklamál hétvégi vereségeiket követően

2013.04.15. 19:46 td_axl

zingano.jpg

Hétvégén jött a TUF 17 döntő és a köré épülő gála. Az UFC történetének második női párosítását láthattuk Miesha Tate és Cat Zingano küzdelme révén és szó mi szó, a hölgyek kitettek magukért. Fullba tolták a három menetnyi akciót, Tate volt talán a nagyobb agresszor, de miután Zingano hallgatott az edzőjére és ő vitte le földre ellenfelét, fordult a kocka, majd brutális térd-sorozatot rakott Miesha arcára, akit TKO-val leléptettek.

Tate kőkemény, állítása szerint túl korai volt a leállítás, sőt, meglátása szerint az első térdes szabálytalan volt, mert lent volt még a keze a földön. Munka nélkül biztosan nem marad ilyen bunyó után, de Rousey ellen Zingano mehet a TUF házba, ahová immár fiúk és lányok is költöznek.

082_Gabriel_Gonzaga_vs_Travis_Browne_8971_gallery_post.jpg

Aztán itt van Browne, akit személy szerint a nehézsúly alvó tehetségének tartok. Nem is oly rég Bigfoot pakolta össze őt, de ahhoz kellett Travis térdsérülése is. most visszatért és Gonzagat rövid úton szétkönyökölte. Elég szép teljesítmény ez a rácsokról, de ment ott bőven tarkóra is az ütésekből, Gonzaga pedig eszméletét is kereste a buli után. A brazilok jelezték is már, hogy nem frankó ez így, óvást nyújtottak be az atlétikai bizottságnál. Szerinted igazuk van? Lesd meg a rövid összefoglalót. 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr145228371

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

HTomi 2013.04.15. 20:43:54

"Gonzaga-nak szerintem igaza van. Kapott a tarkóra rendesen, nem is egyet. A lányokat nem nézetem, Tatemérkőzés ide vagy oda... :)"
süti beállítások módosítása