TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Overeem együtt edz Harival és Sakival

2013.04.10. 18:37 td_axl

Alistair Overeem pár hétre Hollandiába utazott egy kis rokonlátogató körútra, miután lábsérülését követően kiesett a Dos Santos elleni párharcból. Ha már otthon van, akkor leugrik ütni párat a Mike's Gym-be, mely Hollandia egyik legpatinásabb csapata, soraiban tudja többek között Gökhan Sakit és Badr Harit. Ez ideiglenes közös munka, Alistair még mindig a Blackzillian csapat tagja Floridában

alistair-p_1362642341.png

Overeem és Saki korábban csapattársak voltak a Golden Glorynál, mígnem Alistair lelépett tőlük UFC-be való szerződését követően, melyet egy kevésbé baráti perrel hálált meg a Glory. Saki átment a Mike's Gym-be, állítólag nem jött ki az vezetéssel, de azóta is stabilan építenek rá a Glory rendezvényeken.

További érdekesség, hogy Overeem és Hari kétszer találkoztak korábban K-1 gálán, mindkét bunyót parázs felvezető médiafelhajtás előzte meg. Hari elmondása szerint gyűlölte Alistairt, hogy ez azóta változott-e, azt majd megbeszélik.

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr755215555

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása