TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Glory 6: Gökhan Saki és Daniel Ghita küzdelme

2013.04.07. 12:29 td_axl

562300_10200408925318818_632444984_n.jpg

Fotó: Ben Pontier

Tegnap este mérkőzött egymással Isztambulban Gökhan Saki és Daniel Ghita a Glory 6 gála főmérkőzésén. Kettejük csatája a régóta várt K-1 WGP 2010-es küzdelmük visszavágója volt, a győztes pedig garantált kihívói pozícióba kerül és megküzdhet Semmy Schilt ellen.

Mindjárt a küzdelem elején Saki elkapta Ghita lábát és a földhöz vágta. Ilyen előfordul a ringben, noha a Glory szabályai szerint tilos, a bíró mégis rászámolt a nehezen feltápászkodó Ghita-ra, aki talán meg is sérült az incidens során. 

A másodikban aztán Saki robbantott és 12 ütésből álló kombinációja talált egy kinyílást a román fedezékén és leküldte. Ghita felállt, de egy balost azonnal bekapott, amitől ismét lement. Nem adta fel Daniel, felállt, de Saki kemény ráment és sorozta a köteleknél, a bíró pedig inkább közbelépett és nem engedte tovább az egyoldalúvá vált küzdelmet.

A pletykák szerint már most nyáron megkapja a lehetőséget Saki a bajnok Schilt ellen, a gálát valószínűleg New Yorkban rendezik majd. 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr45205356

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása